AMX Mod X - vše co potřebuješ k serveru
Prostor pro Vaši reklamu - napište nám

Pokročilé hledání



Pravidla fóra


1. Na začátek titulku tématu napište [WEB] / [PLUGIN] / [PROJEKT] nebo [OSTATNÍ] dle nejlepší shody zaměření vašich témat.



Všechny časy jsou v UTC


 [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2012 8:15:41 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: pon 07. kvě 2012 4:24:02
Příspěvky: 49
Poděkoval: 4 x
Obdržel poděkování: 0 x
A neslo by nejkak udelat aby ta fyzyka pracivala na hraci a padali stejne jako v Css


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2012 8:44:18 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: pon 20. čer 2011 16:29:52
Příspěvky: 23
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 8 x
V aktuální verzi ne. Možná by to šlo v nějaké budoucí, nicméně by to bylo hodně náročné na vyrobení.

_________________
Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2012 10:56:40 
Offline
AMXX Noob
AMXX Noob
Uživatelský avatar

Registrován: pát 25. lis 2011 18:42:27
Příspěvky: 107
Poděkoval: 4 x
Obdržel poděkování: 7 x
Nějaký projekt tohle používající? Připadá mi to jako naprosto skvělá věc, ale nenapadá mě mod, ve kterém to uplatnit.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2012 12:09:48 
Offline
AMXX Noob
AMXX Noob
Uživatelský avatar

Registrován: ned 20. úno 2011 15:28:34
Příspěvky: 115
Poděkoval: 2 x
Obdržel poděkování: 6 x
Rozhodně Hide and Seek

_________________
Tak určitě


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2012 12:48:59 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: pon 20. čer 2011 16:29:52
Příspěvky: 23
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 8 x
AnnoyingGreg píše:
Připadá mi to jako naprosto skvělá věc, ale nenapadá mě mod, ve kterém to uplatnit.

Třeba předělat tenhle plugin.

_________________
Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 14:59:51 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: pon 07. kvě 2012 4:24:02
Příspěvky: 49
Poděkoval: 4 x
Obdržel poděkování: 0 x
Takže pokud jsem to dobře pochopil takže kdyz jsi na server hodim tento mod tak mi skoro vsechny entili budou padat podle teto fyzyky treba kdyz spadne s hrace zbran nebo penize mam na to plugin nebo dalsi ktere se na server vyskituji a padaji?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 15:20:34 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: pon 20. čer 2011 16:29:52
Příspěvky: 23
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 8 x
Ne. Tohle jen umožňuje tu fyziku využívat. Ty si musíš napsat plugin (nebo říct někomu aby ho napsal), ve kterém nastavíš co se jak bude chovat.

_________________
Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: pon 20. srp 2012 12:31:20 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13. kvě 2012 9:10:45
Příspěvky: 41
Poděkoval: 2 x
Obdržel poděkování: 5 x
Ja by som mal nápad ale môže to byť hlúposť ale predsa :D bolo by to niečo ako v prvom videu čo si spravil ale zo zmenou ,že by kocky padali sami na náhodné miesto. Hráči by sa museli vyhýbať a na koho by to padlo by zomrel :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: čtv 23. srp 2012 16:58:09 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: pon 07. kvě 2012 4:24:02
Příspěvky: 49
Poděkoval: 4 x
Obdržel poděkování: 0 x
Ale proc ten MOD vtyvri dve mapy (svety) proc nevtvori jednu mapu uz s tou novou fyzykou a nehraje rovnou tam?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMOD - Vylepšená fyzika (Backup)
PříspěvekNapsal: úte 23. říj 2012 8:02:48 
Offline
AMXX Senior
AMXX Senior
Uživatelský avatar

Registrován: ned 17. dub 2011 18:14:50
Příspěvky: 601
Bydliště: Česká republika
Poděkoval: 3 x
Obdržel poděkování: 30 x
Skousel tuhle super vec skusit na server ale kdyz ma tento modul zapnuty tak se mi server nezapne :D

_________________
ObrázekObrázek
1.Wifi, 2 Kabel (to je ješte slabota)
Učím se jazyk Pawn, SourcePawn, Java, Squirrel, PHP, HTML5
Nikdy se nehádej s blbcem - klesneš tím na jeho uroveň a tam tě on porazí..... páč v tom má větší zkušenosti


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All rights reserved 2007 - 2019 © by AMXMODX.cz, kopírování textů nebo grafických prvků z této stránky je bez souhlasu administrátora (jab.jab@seznam.cz) přísně zakázáno!


TOPlist