AMX Mod X - vše co potřebuješ k serveru
Prostor pro Vaši reklamu - napište nám

Pokročilé hledání





Všechny časy jsou v UTC


 [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: čtv 24. lis 2016 6:53:07 
Offline
AMXX Podpora
Uživatelský avatar

Registrován: pon 28. kvě 2012 16:35:06
Příspěvky: 2507
Bydliště: Nitra
Poděkoval: 25 x
Obdržel poděkování: 366 x
FreeWall píše:
Bylo by možné přidat aktuální počet hráčů na serveru? klidně i aktuální mapa? Bylo by to super, díky.

Nazdar.
No plánujem to tam pridať, ale zatial sockety v amxx neovládam. Možno raz...
Jakože 4 verzia pluginu je predpripravená, stačí do nej fakt len pridať to čo ty hovoríš cez sockety a je to.

_________________
S pozdravom,
K@T4pULT


Moje pluginy

VIP Chat, Don't shoot on the hostages, Server Menu

Opravené pluginy
Teleport Smoke Grenade [Fixed]


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: stř 30. lis 2016 23:01:06 
Offline
AMXX Spectator
AMXX Spectator
Uživatelský avatar

Registrován: stř 30. lis 2016 22:40:49
Příspěvky: 16
Poděkoval: 2 x
Obdržel poděkování: 0 x
ahoj , plugin servermenu mi ide ale ked napíšem do say /server tak mi stále ukazuje test sserver #1
vytvoril som dokumentový blok dal som koncovku .cfg pridal som tam ten kod vložil do config a stále nič .. prosím vieš mi napísať kde mám pridať tie IP a nazov servera aby to išlo ked napíšem /server . Ďakujem za radzu :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2016 12:13:50 
Offline
AMXX Podpora
Uživatelský avatar

Registrován: pon 28. kvě 2012 16:35:06
Příspěvky: 2507
Bydliště: Nitra
Poděkoval: 25 x
Obdržel poděkování: 366 x
Userko17 píše:
ahoj , plugin servermenu mi ide ale ked napíšem do say /server tak mi stále ukazuje test sserver #1
vytvoril som dokumentový blok dal som koncovku .cfg pridal som tam ten kod vložil do config a stále nič .. prosím vieš mi napísať kde mám pridať tie IP a nazov servera aby to išlo ked napíšem /server . Ďakujem za radzu :)

Keď by si si otvoril plugin našiel by si tam toto:
Kód:
#define SERVERS_DIR            "addons/amxmodx/configs/ServerMenu.cfg"   


súbor so servermi musí byť teda v priečinku configs

Plugin funguje tak, že keď nenájde súbor so servermi, vytvorí automaticky nový súbor s ukážkovými servermi.
stačí ho nájsť v addons/amxmodx/configs/ a upraviť si ho podľa seba :)


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
S pozdravom,
K@T4pULT


Moje pluginy

VIP Chat, Don't shoot on the hostages, Server Menu

Opravené pluginy
Teleport Smoke Grenade [Fixed]


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: sob 17. pro 2016 8:00:25 
Offline
VIP
VIP
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14. lis 2015 12:41:12
Příspěvky: 130
Poděkoval: 5 x
Obdržel poděkování: 1 x
Ahoj,nevieš čím by to mohlo byť ?


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: sob 17. pro 2016 9:06:01 
Offline
AMXX Podpora
Uživatelský avatar

Registrován: pon 28. kvě 2012 16:35:06
Příspěvky: 2507
Bydliště: Nitra
Poděkoval: 25 x
Obdržel poděkování: 366 x
Proffixx píše:
Ahoj,nevieš čím by to mohlo byť ?

Bude to tým že si si neprečítal predošlé príspevky.
A nepoužívaj webcompiler ale normálne pawn studio.

_________________
S pozdravom,
K@T4pULT


Moje pluginy

VIP Chat, Don't shoot on the hostages, Server Menu

Opravené pluginy
Teleport Smoke Grenade [Fixed]


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: pon 19. pro 2016 18:47:41 
Offline
VIP
VIP
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14. lis 2015 12:41:12
Příspěvky: 130
Poděkoval: 5 x
Obdržel poděkování: 1 x
sorry,že som neodpisoval nemal som čas

skúšal som v amx studio a spravilo mi to rovnako a tak som skúsil pawn studio a tam mi hádzalo nejaké chyby a nemám veľmi čas to nastavovať,nemohol by si mi to aj skompilovať ?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: úte 20. pro 2016 13:04:10 
Offline
AMXX Noob
AMXX Noob
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. říj 2014 8:15:03
Příspěvky: 91
Poděkoval: 14 x
Obdržel poděkování: 12 x
Proffixx píše:
sorry,že som neodpisoval nemal som čas

skúšal som v amx studio a spravilo mi to rovnako a tak som skúsil pawn studio a tam mi hádzalo nejaké chyby a nemám veľmi čas to nastavovať,nemohol by si mi to aj skompilovať ?


http://www.amxmodx.org/downloads.php
Skús si stiahnúť "AMX Mod X Base"
a skús tam to scompilovať :)

_________________
Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: úte 20. pro 2016 17:00:44 
Offline
AMXX Podpora
Uživatelský avatar

Registrován: pon 28. kvě 2012 16:35:06
Příspěvky: 2507
Bydliště: Nitra
Poděkoval: 25 x
Obdržel poděkování: 366 x
Proffixx píše:
nemám veľmi čas to nastavovať,nemohol by si mi to aj skompilovať ?

No tak keď nemáš čas (3 minúty), tak tebe je potom zbytočné pomáhať.
Ty to chceš mať tak si to sprav. Čo mlsi mysliš že ja mám čas?
Sprav si sám. Ano pomáhame tu ľuďom a aj som ti povedal že ako.to poriešiť ale toto je moc :D

_________________
S pozdravom,
K@T4pULT


Moje pluginy

VIP Chat, Don't shoot on the hostages, Server Menu

Opravené pluginy
Teleport Smoke Grenade [Fixed]


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: úte 20. pro 2016 20:41:45 
Offline
VIP
VIP
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14. lis 2015 12:41:12
Příspěvky: 130
Poděkoval: 5 x
Obdržel poděkování: 1 x
Majster píše:
Proffixx píše:
sorry,že som neodpisoval nemal som čas

skúšal som v amx studio a spravilo mi to rovnako a tak som skúsil pawn studio a tam mi hádzalo nejaké chyby a nemám veľmi čas to nastavovať,nemohol by si mi to aj skompilovať ?


http://www.amxmodx.org/downloads.php
Skús si stiahnúť "AMX Mod X Base"
a skús tam to scompilovať :)

Funguje ;)


Belo95135 píše:
Proffixx píše:
nemám veľmi čas to nastavovať,nemohol by si mi to aj skompilovať ?

No tak keď nemáš čas (3 minúty), tak tebe je potom zbytočné pomáhať.
Ty to chceš mať tak si to sprav. Čo mlsi mysliš že ja mám čas?
Sprav si sám. Ano pomáhame tu ľuďom a aj som ti povedal že ako.to poriešiť ale toto je moc :D


Myslel som že ty tie programy používaš a máš ich ponastavované a nastavoval som ich asi 45 min. a aj tak mi to nešlo vystriedal som asi 4 programy


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server Menu V3 ( K@T4pULT )
PříspěvekNapsal: stř 21. pro 2016 10:35:15 
Offline
AMXX Podpora
Uživatelský avatar

Registrován: pon 28. kvě 2012 16:35:06
Příspěvky: 2507
Bydliště: Nitra
Poděkoval: 25 x
Obdržel poděkování: 366 x
Proffixx píše:
Myslel som že ty tie programy používaš a máš ich ponastavované a nastavoval som ich asi 45 min. a aj tak mi to nešlo vystriedal som asi 4 programy

Používam Pawn Studio. Ale mám nainštalovaný celý amxmodx kde som si vybral moddir a mod. Mam to rovno v csku. V cstrike/addons/amxmodx/scripting/ som si našiel kompilovací exe súbor amxpc.exe. Otvoril pawn studio v nastaveniach som si tam dal cestu k tomu kompileru a už aj mi to fachčilo. tiež som to nevedel keď som to robil prvý krát. Robil som to podľa videa z YT. A zabralo mi to.presne 3 minútky.

_________________
S pozdravom,
K@T4pULT


Moje pluginy

VIP Chat, Don't shoot on the hostages, Server Menu

Opravené pluginy
Teleport Smoke Grenade [Fixed]


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All rights reserved 2007 - 2019 © by AMXMODX.cz, kopírování textů nebo grafických prvků z této stránky je bez souhlasu administrátora (jab.jab@seznam.cz) přísně zakázáno!


TOPlist