AMX Mod X - vše co potřebuješ k serveru
Prostor pro Vaši reklamu - napište nám

Pokročilé hledání





Všechny časy jsou v UTC


 [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PodBot + AMXX podbotmenu (g4s|figurE.09, KWo)
PříspěvekNapsal: pát 17. úno 2012 18:46:13 
Offline
AMXX Newbie
AMXX Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. dub 2011 13:08:26
Příspěvky: 205
Poděkoval: 6 x
Obdržel poděkování: 7 x
Devilko píše:
NEvie nikto kde moze byt problem?


My sme to vyriesili ale uz si presne nepamatam ako...

1-skus zistit ci ak mas nahodou linux server si neinstaloval windows zlozku alebo naopak.

2-ak si presvedceny ze to nebolo preto tak chod zlozku po zlozke presne si vsetko daj do suvisu kde to ma ist... tiez sme s tym mali problem ale napokon to islo :)

_________________
Ďakujem pawnerom z amxmodxu.za pomoc.


Steel, Bafak, Pure ---> Najlepšíí sú :)


CSGAME.CZ


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: PodBot + AMXX podbotmenu (g4s|figurE.09, KWo)
PříspěvekNapsal: stř 22. úno 2012 12:55:43 
Offline
AMXX Spectator
AMXX Spectator
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 26. led 2012 17:50:33
Příspěvky: 17
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 0 x
No asi mi nic neostava linux mam takze to viem naisto :D takze asi ten druhy krok my ostava a inak ako nahodit ked to nejak uz pojde botom fake ping?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: PodBot + AMXX podbotmenu (g4s|figurE.09, KWo)
PříspěvekNapsal: pát 09. bře 2012 19:20:41 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: pát 03. úno 2012 17:32:00
Příspěvky: 22
Poděkoval: 1 x
Obdržel poděkování: 0 x
srry za obnovení ale také mám problém s zobrazení botů jako předešle komentáře není tento plugin fake ?

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: PodBot + AMXX podbotmenu (g4s|figurE.09, KWo)
PříspěvekNapsal: pát 09. bře 2012 19:26:28 
Offline
VIP
VIP
Uživatelský avatar

Registrován: ned 18. pro 2011 17:57:08
Příspěvky: 192
Poděkoval: 2 x
Obdržel poděkování: 24 x
A3m_N píše:
srry za obnovení ale také mám problém s zobrazení botů jako předešle komentáře není tento plugin fake ?

To MENU je FAKE :-D Nerozjel jsem to !! :-D Takový ten základní jede .. třeba kill all bots nebo new rounds to jede ale add bots to je fake :-D .. Podle mýho .. Ale jinak ty boti jedou když si je nastavíš ..


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: PodBot + AMXX podbotmenu (g4s|figurE.09, KWo)
PříspěvekNapsal: pon 18. čer 2012 20:26:02 
Offline
AMXX Noob
AMXX Noob
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. črc 2011 21:10:55
Příspěvky: 76
Poděkoval: 6 x
Obdržel poděkování: 1 x
download : http://podbotmm.bots-united.com/main_pb ... nloads.htm
informace o verzi : http://podbotmm.bots-united.com/main_pb_page/index.htm
další web : http://epodbot.bots-united.com/
http://www.cstrike-planet.com/files/93-PODBot
http://filebase.bots-united.com/index.p ... gory&id=46
http://filebase.bots-united.com/index.p ... gory&id=46


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: PodBot + AMXX podbotmenu (g4s|figurE.09, KWo)
PříspěvekNapsal: úte 19. čer 2012 12:03:16 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06. led 2007 18:21:12
Příspěvky: 796
Poděkoval: 1 x
Obdržel poděkování: 76 x
samozrejme ze zadny fake to neni - http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=444435

_________________
Obrázek


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All rights reserved 2007 - 2019 © by AMXMODX.cz, kopírování textů nebo grafických prvků z této stránky je bez souhlasu administrátora (jab.jab@seznam.cz) přísně zakázáno!


TOPlist