AMX Mod X - vše co potřebuješ k serveru
Prostor pro Vaši reklamu - napište nám

Pokročilé hledání





Všechny časy jsou v UTC


 [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BombSite Lock (Bugsy)
PříspěvekNapsal: pát 26. srp 2011 13:48:13 
Offline
AMXX Senior
AMXX Senior
Uživatelský avatar

Registrován: ned 17. dub 2011 18:14:50
Příspěvky: 601
Bydliště: Česká republika
Poděkoval: 3 x
Obdržel poděkování: 30 x
Autor: Bugsy

Popis

Tento plugin umožňuje zamknout misto kde se poklada C4 (BOMBSITE).I kdyz bude uzamcena hrac dostane C4.Bude to zamcene z kola na kolo ale ne pri zmene mapy. V cvarech jde nastavit ze se bombsite uzakmne v zavislosti na pocet hracu.

bl_bombsitemenu
- Pro menu
bl_setbombsite - rucne
Použití bl_setbombsite / b 0 / 1
A nebo B je bombsite, 0 = odemknout, 1 =zamknout

Cvary
bl_allowplantctnum - Minimální počet hráčů CT, aby byly bombsites odemkle (bude mit CT nez hodnota ve cvarz bombsites budou uzamkle).
Výchozí hodnota: 0 (0 = vypnuto # pocet CT hracu)
bl_locksitectnum - Minimální počet hráčů v CT tymu musí byt aby byly otevrene obe bombsites. Pokud bude min tak jeden z bomb sites bude uzamcen urcite ve cvaru niz
Výchozí: 2 (0 = vypnuto # pocet CT hráčů)
bl_locksite - jaky bombsite se uzamkne v pride o radek vyse
Výchozí: B (musí být A nebo B )

Moduly
Motor

Menu Screenshot
Obrázek

Kategorie : Gameplay


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
ObrázekObrázek
1.Wifi, 2 Kabel (to je ješte slabota)
Učím se jazyk Pawn, SourcePawn, Java, Squirrel, PHP, HTML5
Nikdy se nehádej s blbcem - klesneš tím na jeho uroveň a tam tě on porazí..... páč v tom má větší zkušenosti


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BombSite Lock (Bugsy)
PříspěvekNapsal: ned 22. led 2012 18:43:38 
Offline
AMXX Spectator
AMXX Spectator
Uživatelský avatar

Registrován: úte 06. zář 2011 20:23:26
Příspěvky: 1
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 0 x
Zdravíčko, dal jsem si ten plugin na de_dust 2. cvary jsem nastavil, že se zamkne B když bude mit jak 5 CT. Ale je to nějaký divný. Všecko píše, že je B zamčený, ale přitom to jde položit jen na B ale na A ne. Mužete to nějak opravit ? :) Díky


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All rights reserved 2007 - 2019 © by AMXMODX.cz, kopírování textů nebo grafických prvků z této stránky je bez souhlasu administrátora (jab.jab@seznam.cz) přísně zakázáno!


TOPlist