AMX Mod X - vše co potřebuješ k serveru
Prostor pro Vaši reklamu - napište nám

Pokročilé hledání





Všechny časy jsou v UTC


 [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: sob 24. zář 2011 18:32:36 
Offline
AMXX Noob
AMXX Noob
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 11. srp 2011 5:21:16
Příspěvky: 72
Poděkoval: 2 x
Obdržel poděkování: 0 x
tjn poslal som ti :) a vážim si toho že mi pomáhaš :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: úte 27. pro 2011 11:00:51 
Offline
AMXX Member
AMXX Member
Uživatelský avatar

Registrován: stř 13. dub 2011 18:56:49
Příspěvky: 449
Poděkoval: 18 x
Obdržel poděkování: 74 x
Mám menší problém protože me blbne SaveXP je to tak že kdiž hraju s kámošem na mém serveru ja jeho napr. zbiju 1 mám 60XP on 0XP odpojí se pripojí se a má stejne XP jako já prosím o odpoved predem dekuji.

_________________
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BB 7.2 + XP,SPIRIT SYSTEM,ITEM DROP -> Obrázek
Furien v0.5 + ITEMY -> Obrázek
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: pát 12. říj 2012 11:21:24 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06. říj 2012 7:46:23
Příspěvky: 31
Poděkoval: 1 x
Obdržel poděkování: 0 x
Ako mam problem ja mam super hero mod_AMXX_1.18e ked tam pridam Blood angel a neo a statick shock tak mi to ide ale ak pridam napr batgirl,usmarine,ubergunner,cola lover,bass,mario,darth maul,casper atd tak mi tie hera nejdu ked ich dam do sloziek do plugins,scripting a do plugins-shero.ini ado sh configh tak ked resetnem server tak server mi ide ale neukaze mi tie hera v heroliste a ani v ponuke ked nastavim bass na lvl 15 a ja som lvl 20 neukazuje mi aj ked by som si dal lvl 60 neukaze mi ho ale stahovalo mi ho ale neukaze neviete preco ?? moze to bit modom alebo musis niekde nieco nastavit Dakujem za pomoc


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: ned 10. bře 2013 13:47:48 
Offline
HOLY SHITBALLS!!
HOLY SHITBALLS!!
Uživatelský avatar

Registrován: sob 02. úno 2013 13:02:54
Příspěvky: 1462
Bydliště: Nitra
Poděkoval: 57 x
Obdržel poděkování: 243 x
No , a nedá sa to scompilovať ... To je to najhoršie

_________________
My plug's + Credits : VIP Plugin [Užitočné], Furien HUD v1.3 , Chat-M v3.0 , KCHM v0.2.2, Awp-A v2.0, Bank System


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: pát 29. bře 2013 17:12:26 
Offline
AMXX Spectator
AMXX Spectator
Uživatelský avatar

Registrován: ned 17. bře 2013 17:49:30
Příspěvky: 1
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 0 x
ja mam taky isty problem niektory herovia idu a niektory sa mi nechcu ukazat v showmenu a neviem preco :[


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: sob 30. bře 2013 19:59:54 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09. čer 2012 18:54:47
Příspěvky: 54
Poděkoval: 2 x
Obdržel poděkování: 1 x
Ja mám teraz taký problém že to dám aj na server ale len píše že sa načítajú XP ďalšie kolo aj keď som ešte nehral, ale ďalšie kolo nič... ani menu s herami ani nič..


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: úte 23. dub 2013 11:08:29 
Offline
AMXX Noob
AMXX Noob
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. črc 2011 21:10:55
Příspěvky: 76
Poděkoval: 6 x
Obdržel poděkování: 1 x
Toto je zbytecné téma


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: sob 27. dub 2013 16:57:52 
Offline
AMXX Noob
AMXX Noob
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. črc 2011 21:10:55
Příspěvky: 76
Poděkoval: 6 x
Obdržel poděkování: 1 x
zabijak9 píše:
Ja mám teraz taký problém že to dám aj na server ale len píše že sa načítajú XP ďalšie kolo aj keď som ešte nehral, ale ďalšie kolo nič... ani menu s herami ani nič..

v shconfig.cfg mas pridane vsecky hrdiny? jako nastaveni tech hrdinu!? je to dulezite to tam mit aspon napr
anubis_level 0
nebo jiny hrdina
Vetsinou je to vic nez jen tenhle radek s levelem


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: pon 13. kvě 2013 21:21:57 
Offline
AMXX Noob
AMXX Noob
Uživatelský avatar

Registrován: pát 15. črc 2011 21:10:55
Příspěvky: 76
Poděkoval: 6 x
Obdržel poděkování: 1 x
Co se tyka nastaveni a opravovani chyb pouzivejte logovani servru do souboru to stejne u amxmodu. Bezne prikazy v server.cfg log "on", sv_logfile "1". Potom se da v zastupci hlds.exe nastavit +log on +mp_logecho 1. A kdyz uz amxmodx logovani tak amxx.cfg amx_debug 1. A superhero sh_debug_messages 1 nebo 2-3 vic informaci je v shconfig.cfg. Pak uz staci ze slozek logs ktere se nachazeji v cstrike a cstrike\addons\amxmodx vycist chyby a opravit je.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: SuperHero Mod
PříspěvekNapsal: úte 14. kvě 2013 17:26:07 
Offline
AMXX Lama
AMXX Lama
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09. čer 2012 18:54:47
Příspěvky: 54
Poděkoval: 2 x
Obdržel poděkování: 1 x
HibryD áno všetko tam mám načítané ja som mal aj pred tým server a všetko išlo a teraz som to urobil rovnako a nič


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All rights reserved 2007 - 2019 © by AMXMODX.cz, kopírování textů nebo grafických prvků z této stránky je bez souhlasu administrátora (jab.jab@seznam.cz) přísně zakázáno!


TOPlist