AMX Mod X - vše co potřebuješ k serveru
Prostor pro Vaši reklamu - napište nám

Pokročilé hledání



Pravidla fóra


- Zdrojové kódy sa prikladajú buď ako príloha alebo pomocou [CODE=PHP]
- Príliš dlhé zdrojové kódy (viac ako 10 riadkov) musia byť obalené pomocou [SPOILER]



Všechny časy jsou v UTC


 [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ako zapsat Team menu v amxmodmenu?
PříspěvekNapsal: čtv 15. srp 2019 14:58:46 
Offline
AMXX Spectator
AMXX Spectator
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22. kvě 2019 18:55:16
Příspěvky: 16
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 0 x
Zdravím, bohužel jsem nic nenašel, hold smůla no...
Teď trošku zabočím od témata, mám tento plugin
Spoiler:
/*##########################################################################
##
## -- http://www.SteamTools.net
## ___ ___ ___ __ __ _____ _____ ___ ___ ___ _____
## / | / |/ | \ \ / / |_ _| | ____| / | / |/ | / ___/
## / /| | / /| /| | \ \/ / | | | |__ / /| | / /| /| | | |___
## / / | | / / |__/ | | } { | | | __| / / | | / / |__/ | | \___ \
## / / | | / / | | / /\ \ | | | |___ / / | | / / | | ___| |
## /_/ |_| /_/ |_| /_/ \_\ |_| |_____| /_/ |_| /_/ |_| /_____/
##
## |__ |__ o _|_ ___ __ __ o |__, ___
## -- |__) (__| (__(__( | ) | |_, (__/_ | ) ) | | \ (__/_
## |
##
## I just got so sick of all these team switchers that either didn't work
## at all, or didn't work properly. Some of them didnt wait for the user
## to die. Some of them didn't let you switch entire teams, so I decided
## ok fine, i'll just make my own. Two cokes, one sandwich, and 2 hours
## later I was finished!
##
## Enjoy!
##
##
## CHANGELOG
##------------------------------------------------------------------------
## 1) This is the first version -- no changes
##
##
## INSTALLATION
##------------------------------------------------------------------------
## 1) Unzip (which you may have done already)
## 2) Place 'amx_teams.amxx' in 'cstrike/addons/amxmodx/plugins'
## 3) Add a line in 'configs/plugins.ini' containing 'amx_teams.amxx'
## 4) Add the optional CVARs to your 'server.cfg'
## 5) -- Visit http://www.SteamTools.net and enjoy your new plugin!
##
##
## THE COMMANDS
##------------------------------------------------------------------------
## amx_team <userid, nick, authid, @team> <CT, TE, SPEC>
## - - -
## Example #1:
## amx_team mike te
## // Will switch 'whitemike' to the 'terrorist' team
##
## Example #2:
## amx_team @CT TE
## // Will switch all clients on CT team to TE team
##
##
## THE CVARs
##------------------------------------------------------------------------
##
## amx_team_spawn
## - Respawn or wait until the player dies when they switch?
##
## - When set to 1 even if the player is alive they will respawn
## at their designated spawn point. When set to 0 and the player
## is alive it will just wait until they die to switch them.
##
## + Default is 0
##
##
##########################################################################*/


#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
#include <fun>

new g_toSwitchIndex[32]
new CsTeams:g_toSwitchTeam[32]
new CsInternalModel:g_toSwitchClass[32]
new g_playersCount = 0

public plugin_init() {
register_plugin("AMX Team Control", "1.0", "whitemike")
register_clcmd("amx_team", "switchTeam", ADMIN_KICK, "<userid, nick, authid, @team> <CT, TE, SPEC>")
register_event("DeathMsg", "userKilled", "a", "1>0")
register_cvar("amx_team_spawn", "0");
// Respawn or wait until the player dies when you switch them?
// 0 = Wait for them to die
// 1 = Respawn them immediately
}

public switchTeam(id, level, cid) {
if(!access(id, ADMIN_KICK)) return PLUGIN_HANDLED

new argNum = read_argc()

if(argNum != 3) {
console_print(id, "[AMXX] Invalid number of arguments (must be 2)^n[AMXX] amx_team <userid, nick, authid, @team> <CT, TE, SPEC>")
return PLUGIN_HANDLED
}

new argWho[32]
new argWhere[32]

read_argv(1, argWho, 31)
read_argv(2, argWhere, 31)

new CsInternalModel:plrClassCT[4]
new CsInternalModel:plrClassTE[4]
new CsInternalModel:plrClass
new CsTeams:plrGoTo
new teamMatch = 1

plrClassCT[0] = CS_CT_URBAN
plrClassCT[1] = CS_CT_GSG9
plrClassCT[2] = CS_CT_GIGN
plrClassCT[3] = CS_CT_SAS

plrClassTE[0] = CS_T_TERROR
plrClassTE[1] = CS_T_LEET
plrClassTE[2] = CS_T_ARCTIC
plrClassTE[3] = CS_T_GUERILLA

if(equali(argWhere, "CT")) plrGoTo = CS_TEAM_CT
else if(equali(argWhere, "TE")) plrGoTo = CS_TEAM_T
else if(equali(argWhere, "SPEC")) plrGoTo = CS_TEAM_SPECTATOR
else teamMatch = 0

//console_print(id, "[AMXX][DEBUG] %s", argWhere[1])

if(plrGoTo == CS_TEAM_CT) plrClass = plrClassCT[random(3)]
else if(plrGoTo == CS_TEAM_T) plrClass = plrClassTE[random(3)]
else plrClass = CS_DONTCHANGE

if(argWho[0] == '@') {
new plrList[32]
new plrCount

get_players(plrList, plrCount, "e", argWho[1])
if(plrCount == 0) {
console_print(id, "[AMXX] There are no players in that team")
return PLUGIN_HANDLED
}

if(teamMatch == 0) {
console_print(id, "[AMXX] Couldn't find a matching team for your destination")
return PLUGIN_HANDLED
}

for(new i=0; i<plrCount; i++) {
handleSwitch(plrList[i], plrGoTo, plrClass)
}

new pluralText[7]
if(plrCount == 1) pluralText = " has"
else pluralText = "s have"

console_print(id, "[AMXX] %i client%s been switched", plrCount, pluralText)
}
else {
new plrIndex
new plrName[33]

plrIndex = find_player("bl", argWho)
if(!plrIndex) plrIndex = find_player("c", argWho)
if(!plrIndex) plrIndex = find_player("k", argWho)
if(!plrIndex) plrIndex = find_player("d", argWho)


if(!plrIndex) {
console_print(id, "[AMXX] Couldn't find a player matching your query")
return PLUGIN_HANDLED
}

if(teamMatch == 0) {
console_print(id, "[AMXX] Couldn't find a matching team for your destination")
return PLUGIN_HANDLED
}

handleSwitch(plrIndex, plrGoTo, plrClass)
get_user_name(plrIndex, plrName, 32)

console_print(id, "[AMXX] Client '%s' has been queued for switch", plrName)
}

return PLUGIN_HANDLED
}

public handleSwitch(Index, CsTeams:Team, CsInternalModel:Class) {
new plrIndex = Index
new CsTeams:plrTeam = Team
new CsInternalModel:plrClass = Class

if(get_cvar_num("amx_team_spawn") == 1) {
cs_set_user_team(plrIndex, plrTeam, plrClass)

if(is_user_alive(plrIndex)) {
spawn(plrIndex);
}
}
else {
if(is_user_alive(plrIndex)) {
g_toSwitchIndex[g_playersCount] = plrIndex
g_toSwitchTeam[g_playersCount] = plrTeam
g_toSwitchClass[g_playersCount] = plrClass
g_playersCount++
}
else {
cs_set_user_team(plrIndex, plrTeam, plrClass)
}
}
}


public userKilled() {
new plrVictim = read_data(2)
new plrSwitch = -1

for(new i=0; i<g_playersCount; i++) {
if(g_toSwitchIndex[i] == plrVictim) {
plrSwitch = i
}
}

if(plrSwitch > -1) {
cs_set_user_team(g_toSwitchIndex[plrSwitch], g_toSwitchTeam[plrSwitch], g_toSwitchClass[plrSwitch])
g_toSwitchIndex[plrSwitch] = false
g_playersCount--
}
}




/*
enum CsInternalModel {
CS_DONTCHANGE = 0,
CS_CT_URBAN = 1,
CS_T_TERROR = 2,
CS_T_LEET = 3,
CS_T_ARCTIC = 4,
CS_CT_GSG9 = 5,
CS_CT_GIGN = 6,
CS_CT_SAS = 7,
CS_T_GUERILLA = 8,
CS_CT_VIP = 9
};
enum CsTeams {
CS_TEAM_T = 1,
CS_TEAM_CT = 2,
CS_TEAM_SPECTATOR = 3
};
Team values are CS_TEAM_T, CS_TEAM_CT, or CS_TEAM_SPECTATOR.
cs_set_user_team ( index, CsTeams:team, [ CsInternalModel: model = CS_DONTCHANGE ] )
*/


Nebo tento plugin
Spoiler:
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>

public plugin_init()
{
register_plugin("amx_team", "1.2", "XunTric")
register_concmd("amx_teammenu" "amx_team_t", "cmdteam_t", ADMIN_KICK, "<name or #userid>")
register_concmd("amx_teammenu" "amx_team_ct", "cmdteam_ct", ADMIN_KICK, "<name or #userid>")
register_concmd("amx_teammenu" "amx_team_s", "cmdteam_s", ADMIN_KICK, "<name or #userid>")
}

public cmdteam_t(id,level,cid)
{
if (!cmd_access(id,level,cid,2))
return PLUGIN_HANDLED

new arg[32]
read_argv(1,arg,31)

new player = cmd_target(id,arg,1)

if(!player)
return PLUGIN_HANDLED

new name[64];
get_user_name(player,name,63);
cs_set_user_team(player, CS_TEAM_T, CS_T_TERROR)
client_cmd(player, "kill")
server_cmd("amx_say %s has changed to the terrorist team")
return PLUGIN_HANDLED
}


public cmdteam_ct(id,level,cid)
{
if (!cmd_access(id,level,cid,2))
return PLUGIN_HANDLED

new arg[32]
read_argv(1,arg,31)

new player = cmd_target(id,arg,1)

if(!player)
return PLUGIN_HANDLED

new name[64];
get_user_name(player,name,63)
cs_set_user_team(player, CS_TEAM_CT, CS_CT_SAS)
client_cmd(player, "kill")
server_cmd("amx_say %s has changed to the counter-terrorist team")
return PLUGIN_HANDLED
}


public cmdteam_s(id,level,cid)
{
if (!cmd_access(id,level,cid,2))
return PLUGIN_HANDLED

new arg[32]
read_argv(1,arg,31)

new player = cmd_target(id,arg,1)

if(!player)
return PLUGIN_HANDLED

new name[64];
get_user_name(player,name,63)
cs_set_user_team(player, CS_TEAM_SPECTATOR, CS_DONTCHANGE)
client_cmd(player, "kill")
server_cmd("amx_say %s has changed to spectator")
return PLUGIN_HANDLED
}

a nevím, jak ty to dva pluginy zapsat do Team menu v amxmodmenu. Neporadil by mi někdo prosím? Děkuji.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako zapsat Team menu v amxmodmenu?
PříspěvekNapsal: sob 17. srp 2019 8:42:14 
Offline
Globální Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06. led 2012 16:48:51
Příspěvky: 2548
Bydliště: SK > BB > BS
Poděkoval: 37 x
Obdržel poděkování: 281 x
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=6602

_________________
Všetko čo potrebujete vedieť je na jednom mieste.
My life path has ended up with AMXX as I am tired and retired of it. Thank you community for your positive/negative feedbacks and wish you all the best. *HI*


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako zapsat Team menu v amxmodmenu?
PříspěvekNapsal: úte 27. srp 2019 11:06:24 
Offline
AMXX Spectator
AMXX Spectator
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22. kvě 2019 18:55:16
Příspěvky: 16
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 0 x
Hi, chci se zeptat, zda by mi to někdo neudělal, v tom menufrontu se moc nevyznám. Děkuji.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako zapsat Team menu v amxmodmenu?
PříspěvekNapsal: úte 27. srp 2019 14:29:57 
Offline
AMXX Senior Member
AMXX Senior Member
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29. srp 2013 18:07:35
Příspěvky: 572
Poděkoval: 24 x
Obdržel poděkování: 80 x
asi som nepochopil presne čo chceš :D

chceš upraviť defaultne team menu z amxmodx týmto ? :D

_________________


Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako zapsat Team menu v amxmodmenu?
PříspěvekNapsal: úte 27. srp 2019 16:19:15 
Offline
AMXX Spectator
AMXX Spectator
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22. kvě 2019 18:55:16
Příspěvky: 16
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 0 x
Ne, chtěl bych jeden z těch pluginů, přidat do amx_teammena. Ale budou tam dva typy přesunu, jeden bez toho, aby tě zabil a druhý normální.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako zapsat Team menu v amxmodmenu?
PříspěvekNapsal: úte 27. srp 2019 16:36:53 
Offline
AMXX Senior Member
AMXX Senior Member
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29. srp 2013 18:07:35
Příspěvky: 572
Poděkoval: 24 x
Obdržel poděkování: 80 x
tak si nájdi plmenu.sma a tam máš to defaultné menu z amxmodx a tam si to uprav :D

_________________


Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako zapsat Team menu v amxmodmenu?
PříspěvekNapsal: stř 28. srp 2019 9:11:19 
Offline
Globální Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06. led 2012 16:48:51
Příspěvky: 2548
Bydliště: SK > BB > BS
Poděkoval: 37 x
Obdržel poděkování: 281 x
DavidxDxD píše:
tak si nájdi plmenu.sma a tam máš to defaultné menu z amxmodx a tam si to uprav :D


Podľa mňa on chce presne to, čo som mu dal odkaz na allied fórum. Stačí do pluginu ktorý má pridať knihovňu a zaregistrovať call tak ako tam píšu a malo by to fungovať, problém je že stále sem chodia ľudia na hotové pritom sami nemajú vôľu niečo spraviť :) A to ani oficiálny plugin od AMXX DEV TEAM nie je treba upravovať :)

_________________
Všetko čo potrebujete vedieť je na jednom mieste.
My life path has ended up with AMXX as I am tired and retired of it. Thank you community for your positive/negative feedbacks and wish you all the best. *HI*


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako zapsat Team menu v amxmodmenu?
PříspěvekNapsal: úte 01. říj 2019 18:04:52 
Offline
AMXX Spectator
AMXX Spectator
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22. kvě 2019 18:55:16
Příspěvky: 16
Poděkoval: 0 x
Obdržel poděkování: 0 x
Zdravím, teda na tam to jsem už přišel, ale zajímalo by mě, jak zapsat do slapmenu amx_mute, ať se to nemusí psát, a v tom slapmenu můžete vybrat hráče, takže proto to tam chci.


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All rights reserved 2007 - 2019 © by AMXMODX.cz, kopírování textů nebo grafických prvků z této stránky je bez souhlasu administrátora (jab.jab@seznam.cz) přísně zakázáno!


TOPlist